Nieuwe en gebruikte banden van 100Plusoccasions

Bij 100Plusoccasions bent je op het juiste adres voor nieuwe of gebruikte banden. In onze bandenwinkel vind je een ruim assortiment zomer-, winter- en all season banden van verschillende merken. Ga je voor de beste band en kies je voor een premium merk als Michelin, Continental, Vredestein of Bridgestone? Of Kies je toch liever een set budgetbanden van bijvoorbeeld Maxxis, Hifly of Minerva. Wij hebben ze allemaal!

Ook voor montage kan je bij ons terecht. Tijdens het telefonisch bestellen van de band maakt je een afspraak en wij zullen je voorzien van de beste service. Wil je jouw banden goed voor de dag laten komen en zoek je lichtmetalen velgen? Ook dat kan. Bel via de knop en vraag vrijblijvend naar informatie of pasadvies. 

Welke bandenmaat past onder mijn auto?

Welke bandenmaat past er onder mijn auto? Dit moet je namelijk weten als je nieuwe autoband wilt gaan bestellen. Het aflezen van jouw bandenmaat is vrij eenvoudig. Op elke autoband staat aan de zijkant alle informatie die je nodig hebt.

De bandenmaat bestaat uit 4 getallen en een letter: de breedte, hoogte, inchmaat, draagvermogen en de snelheidsklasse. Indien je de velgen behoudt is het belangrijk dat je banden ook weer dezelfde bandenmaat hebben. Sommige auto’s hebben voor en achter verschillende bandenmaten, dat is geen probleem zolang er op assen maar dezelfde bandenmaat zit.